torstai 15. marraskuuta 2012

Mun tän hetkinen elämä on todella kiireistä. On koulua, töitä, asunnoetsintää, laihdutusta ymym.. Siksi en kerkeä tänne tällä hetkellä kovinkaan usein kirjoittelemaan. Pyrin kyllä useammin ja elän toivossa että joulukuussa jo vähän alkaisi helpottaa ja ehtisin paneutumaan laihdutukseen paremmin että tähän blogiin. Tästä on kuitenkin pidemmän päälle suuri apu.

Vuoden vaihteessa olen suunnitellut alkavani käymään salilla, riippuen nyt siitä kuinka asuntohankkeessa käy. Tai sitten täytyy vain aloitella kotitreenaukset ahkerasti että ensi kesänä ollaan rantakunnossa. Painoa on lähtenyt mukavasti ja tällä hetkellä on jo ihan hoikka olo mutta edelleen sellainen löllö joten ainakin korsetti pitäisi saada kuntoon mutta samalla sitä sitten treenaa kaikkia lihaksia.

Tänään aamu paino oli 72,9kg eli ei olla kauheasti alaspäin menty mutta siihen olenkin varautunut että jossain vaiheessa se painon lasku hidastuu ja nyt se on tapahtunut. Haluan vain jo niin nähdä vaa'assa 6 alkavia lukuja. En edes muista koska niitä olen nähnyt varmaan joskus yläasteella.

No mutta jos sinne joskus päästäisiin!

                                                         These bodies are to die for!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti