lauantai 22. syyskuuta 2012

Hyökkaysvaihe

Hyökkäysvaihe on nyt ohi ja pari päivää on menty jo seuraavaa vaihetta joka on itseasiassa varsinainen painonpudotusvaihe. Tässä vaiheessa syödään 5pv proteiinia + 5pv kasviksia ja proteiinia. Alkoikin jo todella tympimään pelkään proteiinin mutustaminen tuntuu ettei kaupasta löydy mitään missä olisi tarpeeksi vähän hiilareita ja rasvaa. Onneksi kuitenkin on joitakin löytynyt mutta aika samoilla ollaan päivät menty.

Ensimmäinen vaihe sujui todella hyvin ja painoa putosikin ihan kiitettävästi nimittäin painoni ehti nousta takaisin 81kg josta se nyt hyökkäysvaiheen aikana putosi 78,4kg. Nyt tänä aamuna kun olen ehtinyt olla pari päivää seuraavassa vaiheessa niin paino oli jo 77,8kg. Nälkää en ole nähnyt missään vaiheessa koska aina kun siltä on tuntunut olen vain syönyt. Orjallisesti olen myös noita hiilari ja rasva rajoja noudattanut joten sekin varmasti vaikuttaa asiaan. Tätä painonpudotusvaihetta sitten pidetäänikin yllä siihen asti kunnes tavoitepaino on saavutettu joka omassa tapauksessani sijoittuu alle 70kg. Painoni saa olla jotain 65 ja 70 väliltä. Pääasia että se on alle 70 koska olen sinne aina halunnut päästä.

Hyökkäysvaiheen tulos siis 2,6kg varmasti pääasiassa nesteitä mutta turvonnut olo kropasta on nyt kaikonnut joten jatketaan hyvillä mielin eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti